Actueel

2012/2013

Cordua&Magnus zijn op tournee met de peuterparade in het oerwoud. De peuterparade is een project van stichting Tweeater ism met het WNF. Samen met zandtekenaares Sylvia Wiebenga en zanger Jelle Amersfoort, zijn Regina en Joerdis te zien tijdens deze spannende parade. Voor meer informatie: www.vanaf2.nl

2012/2013

Cordua&Magnus zijn ook op tournee in Nederland en Belgie met de voorstellingen Roodknopje en het ontembare verlangen erop te drukken, Klein Zwanenmeer en Hoedje.

Najaar 2012

Danslessen voor peuters en hun ouders. In het sfeervolle Cultuurhuis Delfshaven organiseert Regina regelmatig danslessen voor de allerkleinsten. De volgende serie begint in januari. Voor meer informatie neem contact op met Regina.

 

jan 2012

Roodknopje en het ontembare verlangen erop te drukken

première 18 maart 2012, 11.00 uur in de Rotterdamse Schouwburg

roodknopjeRoodknopje en het ontembare verlangen erop te drukken is de nieuwste voorstelling van cordua&magnus. Een poëtische voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, verteld door middel van dans, circus en poppentheater. In Roodknopje werken cordua&magnus voor het eerst samen met Soesja Pijlman, een jonge circusartieste gespecialiseerd in jongleren en acrobatiek.

Wie kent het niet? Een glimmend rood knopje waarop je niet mag drukken. Over die verleiding gaat Roodknopje. Doen wat eigenlijk niet mag en maar toch doen want wie wel durft, belandt in een wonderlijke wereld waar paddenstoelen groeien, eieren vliegen en draakjes dansen.

nov 2011

Ook leuk: Columnist Frits Abrahams van het NRC Handelsblad bezoekt de voorstelling Klein Zwanenmeer en schrijft erover.